sejak dua menjak jadi housewife ni, mula lah ada hobi baru kannnn..
Ni kali ketiga buat karipap pusing ni.. selalu buat stok byk2 simpan frozen..
so nak makan terus goreng..
Puas makan sebab letak inti kentang + isi ayam + telur rebus banyak2..
Jemput makan..
hahaha.. welcome to world of home cooking.. aku pon suka buat karipap.. tapi bukan pusing la kan.. karipap biasa je.. maklumlah stok makanan bukan leh beli mcm malaysia.. ;)
ReplyDeletekihkihkih.. time rajin jadi lah karipap pusing.. time malas jadi karipap biasa. siap bawak acuan karipap dr mesia tau!
Deletefuyyoo.. hebat ah.. aku xde acuan2 nye de.. size sokmo tak sama besar pon.. lantak lah.. huhu
DeleteWah pandainya buat karipap pusing! Sy buat karipap biasa je tu pon jarang2 hee.
ReplyDeletetime rajin.. time malas? tak mkn anak2 ngan hubby.. hehe!
Deleteterbaik! :)
ReplyDeletetime akak mula2 kt jemen dlu tpaksa rajin masak.. kalau x.. xde sape nk bg makan.. hahaha..
mcm2 bw drp mesia.. plastik askim mesia pn bawa jugak.. sbb teringin nk makan.. pastu wt aiskrim mesia perisa sirap..heheh
pasni leh try pau lak..bli je bmaker kt flohmarkt 5 euro dpt da.. uli2 lam tu je.. pastu bentuk n kukus.. cpt & lazat! =)
kan? kan? terpaksa rajin masak.. belum g lagi flohmarkt.. nk g bulan depan pun mcm dah sejuk je.. silap2 postpone smpai spring..
Delete