nuffnang

Saya Mahu

Saya mahu :

1) rehat yang cukup
2) lakukan hobi yang dah lama tak buat
3) pergi melancong, ke pulau2 mungkin
4) pulang berjumpa mama & adik2 di Kuala Terengganu
5) menghabiskan hutang PTPTN yg tak sampai RM seribu
6) menghabiskan master degree yang masuk semester ketujuh (ada lagi 3 sem, huahua)
7) masuk kerja 8.30pg balik pukul 5ptg

Saya mahu melakukan banyak kerja dalam satu2 masa tetapi saya tidak mampu.

Yang pasti setiap hari saya mahu berjumpa dengan buah hati saya yang terchenta!

video








Dah abis baca entry? Cuba check apa yang ada kat sini..

3 comments:

  1. ingat ke, saya mahu tambah anak sorang lagi..hehe..

    ReplyDelete
  2. hahaha... sib baik takde button 'like' kat comment jijul tu..

    ReplyDelete
  3. kdg2 kita nak buat byk benda...cuma xda kesempatan...

    ReplyDelete