nuffnang

KITCHEN RENOVATION (PART 4)



Yeay.. dapur aku dah siap.. suka bangat!


dapur and sink..


Partially installed


Rack and compartment




Dah siap!


Amacam.. ok tak kawan2?



15 comments:

  1. wahhhh lawa gilerr..sangat menawan kalbu

    ReplyDelete
  2. http://www.mudah.my/Rumah-Kos-Sederhana-kg-Duyung-Seb.Takir--4329665.htm

    ReplyDelete
  3. Gjul: Hoho.. mesti.. tp tgh kemas brg2 masuk kabinet dulu

    k.ana : dah siap br rase cantik.. haha ciwii la pulak

    ReplyDelete
  4. cantiknya dapur umah kak noorul dah ler merah hitam!tmbh lak ngn lampu yg berjuntai cam tu..kalo yana dpt dapur cntik mcm ni mmg xguna utk mskla....hahahaha...nice job!

    ReplyDelete
  5. Yana: kalau dah malas dapur cantik ke buruk ke.. mmg tak berasap gak.. haha

    ReplyDelete
  6. Bukan takat rajin masak jek, kena rajin tenyeh blakang kuali tuh... kang leklok dapur hang red n black, ada features tambahan kaler black gak kat kuali tuhhh huhuhuhuhuh jadi nujum pak belalang lak kang...

    ReplyDelete
  7. berani pilih colour..tp mmg nmpak cantik dan kemas

    ReplyDelete
  8. lawa2..berapa ni semua hg wat?.merah and itam sama cm dapur aku gak...

    ReplyDelete
  9. Lily: Dlm RM6K camtu la.. boleh la

    ReplyDelete
  10. dapur dah cantik, masak kena sedap lps ni...makin bulatla cik abang tu nanti... :)

    ReplyDelete
  11. Lawa lawa memang lawa... saper yg pilih design nih.

    ReplyDelete
  12. abg joe.. design sesame.. last minit time kontraktor tu dtg baru kitorang sesame setuju..

    ReplyDelete