nuffnang

Mari Sokong Satu Malaysia (uhuk!!)


Ni ha pak guard depan umah aku. keje dia hari2 memekak..

tak kira waktu pagi time aku bgn tido, time balik keje.. time tgk berita..

time aku dah tido.. keje dia memekak.. memekak.. memekak!!


dah le umah sebelah dia pun ada jugak makhluk Tuhan ni.. sabar je lah..


Aku bukan nak hangin apa sangat.. masalahnya tukang bela dia ni semua OKU (cacat pendengaran). Anjing dia memekak dia bukannya dengar, kitorang ni la jadi mangsa.


video

Hayyyy.. nasib baik la aku ni still boleh tolerate.. kang aku doa terjerut tali kat leher kang..

Apa nak buat.. nak sokong SATU MALAYSIA.. sabo jo laaa...



1 comment: